KONTAKT tolmácsok oktatása - ajánlattételi felhívás

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (továbbiakban SINOSZ) által üzemeltetett KONTAKT Tolmácsszolgálat az EFOP-1.1.5-17-2017-00006 „Akadálymentesített infokommunikációs szolgáltató platform fejlesztése, hallás- és látássérült személyek számára” című projektje keretében ezúton Ajánlattételi felhívást tesz közzé az alábbiakban részletezetteknek megfelelően:

1. Ajánlatkérő

Az ajánlatkérő neve és elérhetősége: SINOSZ KONTAKT Tolmácsszolgálat

Képviseli: Szalkai Iván, KONTAKT szakmai vezető ([email protected])

Székhelye: Budapest 1068, Benczúr utca 21. 2.

2. Az ajánlattétel tárgya: Tolmácsok oktatása a KONTAKT Tolmácsszolgálatban:

- Önismereti és konfliktus-kezelési tréning (2 fő)

- Jelnyelvészet, vizuális gondolkodás (1 fő)

- Jelről-hangra fordítás (2 fő)

3. Alkalmassági minimumkövetelmények:

- Önismereti és konfliktus-kezelési tréning: az oktató coach/tréneri végzettséggel kell rendelkezzen, és/vagy az ügyfélkezelés területén tapasztalatokkal (pl. call center, helpdesk tapasztalatok). Ennek igazolására végzettség vagy önéletrajz csatolása szükséges az ajánlattételhez.

- Jelnyelvészet, vizuális gondolkodás: jelnyelv oktató vagy jelnyelvi tolmács végzettséggel látható el, melyet az ajánlattételhez csatolni szükséges.

- Jelről-hangra fordítás: jelnyelvi tolmács diplomával rendelkező tolmács vagy jelnyelvi oktatói végzettséggel oktatható, melyet igazolni szükséges az ajánlattétel részeként.

4. Az elvégzendő feladatok Oktatási/tréneri feladatok ellátása jelnyelvi tolmácsok számára az alábbi témákban és területeken:

- Önismereti és konfliktus-kezelési tréning. Célja: A jelnyelvi tolmácsok a kiégés jeleit ismerhetik meg, és megtanulják azonosítani azokat önmagukban, és elsajátíthatják a technikákat, melyekkel elkerülhető. Valamint a jelnyelvi tolmácsok felkészítése a vészhelyzetekben történő ügyfélkezelésre, vagy az olyan esetek kezelésére, ahol valamilyen konfliktus feszül az ügyfelek között, így segítve az ügyfeleket és saját munkájukat is.

- Jelnyelvészet, vizuális gondolkodás. Célja: A jelnyelvi tolmácsok számára továbbképzést adni a leggyakrabban tévesen vagy rosszul használt jelnyelvészeti formákra, valamint ezek helyes használatának tudatosítása, gyakorlása.

- Jelről-hangra fordítás. Célja: A jelnyelvi tolmácsok a jelről-hangra történő fordítás gyakorlásában szerezhetnek továbbképzést. Videók és mentorok segítségével fejleszthetik képességeiket, kompetenciáikat a területen.

A Nyertes ajánlattevőkkel a továbbképzési program pályázatának beadása során a szakmai vezető irányításával egyeztetés történik az óraszámok és a tananyag összeállítása céljából.

5. Feladatok elvégzésének időtartama és helye A nyertes Ajánlattevők 2019. március 1 és 2019. december 31 közötti időszakban látják el a 4. pontban felsorolt feladatokat, a szakmai vezető irányításával, előre, a pályázat tervezése során egyeztetett időpontokban, képzési napokon és óraszámban, előreláthatóan 3 képzési csoportban.

A képzés helyszíne: SINOSZ Székház, Budapest 1068, Benczúr utca 21.

6. Árajánlat: Ajánlattevő részajánlatot is tehet, megjelölve az általa oktatni kívánt témát. Egy Ajánlattevő akár több részajánlatot is beadhat. Az Ajánlattevő árajánlatát bruttó forint/óra értékben adja meg, a jelen ajánlatkérés 1. számú mellékletét képező ajánlati lapon, valamint csatolja a megjelölt mellékleteket. Az Ajánlati lap minden sorának kitöltése kötelező, formátuma, tartalma nem változtatható.

7. Csatolandó dokumentum

- Önismereti és konfliktus-kezelési tréning: tréner/coach végzettség vagy szakmai önéletrajz

- Jelnyelvészet, vizuális gondolkodás: jelnyelv oktatói végzettség, jelnyelvi tolmács diploma

- Jelről-hangra fordítás: jelnyelv oktatói végzettség, jelnyelvi tolmács diploma

8. A teljesítés és kifizetés A SINOSZ igazgatójának aláírásával teljesítési igazolás készül. A teljesítés igazolás alapján a fizetés banki átutalással történik, a szerződésben részletezettek szerint.

9. Az ajánlat benyújtásának módja: Kérjük, hogy az aláírt ajánlatukat és a mellékletet legkésőbb az ajánlattételi határidőig az alábbi e-mail címre legyenek szívesek megküldeni: [email protected] vagy személyesen leadni a KONTAKT Központi irodájában (1068 Bp. Benczúr utca 21.)

10. Ajánlattételi határidő: 2019. január 31. 12:00

11. Az ajánlatok bírálati szempontja:

Részajánlatonként a legalacsonyabb összegű ajánlati ár:

- Önismereti és konfliktus-kezelési tréning: 2 fő

- Jelnyelvészet, vizuális gondolkodás: 1 fő

- Jelről-hangra fordítás: 2 fő 12.

Az ajánlatok értékelésének időpontja és helyszíne: 2019. február 1. 14:00 óra SINOSZ Székház, Budapest 1068, Benczúr utca 21.

13. Az eljárás típusa Ajánlatkérő az ajánlatokat tárgyalás nélkül bírálja el. Hiánypótlásra lehetőség nincs.

14. Az ajánlat nyelve: Magyar

15. Szerződéskötés A nyertes Ajánlattevőt e-mailben értesítjük az ajánlattételi határidő lejárta után. Ezután a szerződéskötésről külön egyeztet az Ajánlatkérő és Ajánlattevő.

16. Szerződés típusa Megbízási szerződés vagy vállalkozói szerződés

17. Egyéb információ

- Az ajánlatkéréssel kapcsolatban Ajánlattevőnek ajánlattételi határidő lejártáig lehetősége van egyeztetni Ajánlatkérővel. Ez ügyben kérjük, hogy Horváth Zsófia diszpécsert legyenek szívesek keresni. Elérhetőségek: [email protected] - Az ajánlat elvesztéséből eredő kockázat az Ajánlattevőt terheli.

- A SINOSZ KONTAKT Tolmácsszolgálat fenntartja magának a jogot, hogy a jelen ajánlatkérést bármikor visszavonja, vagy jelen ajánlatkéréssel azonos tartalmú, új ajánlatkérést versenyeztessen meg, módosítsa azt, illetve az eljárást indoklás nélküli eredménytelenné nyilvánítsa.

- Az ajánlatot benyújtók ajánlatuk benyújtásával tudomásul veszik, hogy az ajánlatkérés visszavonása, új ajánlatkérés közzététele, módosítása, valamint a meghirdetett tevékenység elmaradása miatt kártérítései, vagy megtérítési igénnyel nem léphetnek fel a SINOSZ KONTAKT Tolmácsszolgálatával szemben.

- Jelen ajánlatkérés nem minősül kötelezettségvállalásnak.

Eredményes ajánlatkérés esetén a nyertes Ajánlattevővel vállalkozási szerződés kerül megkötésre.

Budapest, 2019. január 21. 

Szalkai Iván KONTAKT Tolmácsszolgálat Szakmai vezető